Vállalkozók

Debrei Zoltán

Szobafestő, mázoló egyéni vállalkozó. Magánházaknál és cégeknél vállal külső és belső festést, felújítást, gipszkartonozást.

DISZAMÉ Bt.

A vállalkozás két részre osztható: szolgáltatás (szabás-varrás) és kereskedelem. Szécsényben lakástextil, rövid- és méteráru kereskedést működtet.

Dr. Vonsik Imre

Krizantém szaporítóanyagok előállítása és forgalmazása. Fajtáik között megtalálhatóak a hagyományos mindenszentek nagyvirágú, csokros és cserepes fajták.

Kovács Gábor

Egyéni vállalkozó, fő tevékenységi területe a fuvarozás.

Kovács-Komplex Kft.

Szolgáltatás: rendezvények szervezése és ehhez szükséges (sátrak, asztalok, étkészletek) kiegészítők kölcsönzése. Fotózás: rendezvények fotózása, videózása, műtermi fotózás. Kereskedelmi tevékenység: Szécsényi üzletben sportruházati cikkek és fotócikkek árusítása.

Mester Bt.

Telefonszám: 06-32/456-063

Fémszerkezeti anyagok gyártásával foglalkozik. Termékeik: csatornavasak, hófogók, szelemenlemezek, kerti csap elzárók, ládabontók, ácskapcsok.

Mezőgazdasági vállalkozók

Növénytermesztéssel foglalkozó vállalkozók – főleg olajtökmag és gabonatermesztés:

  • Kovács Gábor
  • Kovács Imre
  • Miricz Zsolt és István
  • Süllei László

Állat – húsmarha – tenyésztéssel foglalkozó vállalkozók és társaságok:

  • BSZV gazdasági társulat
  • Döbrei Agrofarm Kft.
  • Végh Kornél

Nagy és Társa Sütőipari Bt.

Termékeik: kenyér és pékáruk; kifli, zsömle, hamburger zsömle, hot-dog kiflik, fonott kalács.

Profilplast Kft.

Telefonszám: 06-32/556-200
                          06-70/938-1573

A településen még a rendszerváltás előtt létesített műanyag termékeket gyártó üzemet a nagyhírű német Bolta cég Profilplast nevű Kft-je működteti. Ma már nagyságát tekintve az ipari létesítmény – minden túlzás nélkül – gyárnak nevezhető, hiszen a több mint 20 esztendő alatt a cég a termelt profitot folyamatosan fejlesztésre forgatta vissza.

Typo Belle Kft.

Telefonszám: 06-32/456-065

Nyomda: ügyviteli nyomtatványok, szórólapok, tömbök készítése. A megrendeléstől függően fekete-fehér, vagy színes nyomtatás.
Kozmetika: hagyományos és modern kezelések.